Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta Minecraft - Pomóżcie !

BankaiGoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ,

W niedawnym czasie zostało ukradzione mi moje konto e-mail . Za tym , oczywiście poszły gry zarejestrowane na nim .

W tym MINECRAFT .

Mam nowe konto e-mail , lecz jak odzyskać konto Minecraft ?!!

Czy można gdzieś do nich napisać w tej sprawie ? Szukałem , lecz nie znalazłem .

Więc , jeśli ktoś wie jak to zrobić lub ma jakiś link do supportu minecraftu , to proszę o pomocne podanie .

Opublikowano

Napisz po angielsku, że ukradziono Ci e-mail, a razem z tym konto z premium. Przed napisaniem wiadomości upewnij się, czy konto nie było kupowane na innych serwisach, oprócz minecraft.net. Jeśli kupiłeś je, np. na allegro.pl, to nie odzyskasz konta. W wiadomości na początku napisz, że tylko okradziono Ci e-mail, a razem z tym konto minecraft z premium. Na pewno w ciągu 24h odpiszą Ci z dalszymi instrukcjami.

Opublikowano

Niestety, musisz się skontaktować na minecraft.net i oni ci odpiszą oczywiście musisz im dać dowody że posiadałeś takie konto itp.

Po kilku dniach lub godzinach odpiszą co z tym zrobić jak się nie uda to być może konta już nie odzyskasz.

Opublikowano

Tak jak koledzy, ale możesz nwego gifta dostać a z e-mail to inna sprawa z tym to na policje.

Powodzenia.

Opublikowano

Wszystko fajnie koledzy wytłumaczyliście , lecz

Dajcie dokładne linka do opcji napisania tego zgłoszenia , bo tam nie ma ani e-mailu ich do kontaktu ani nic .

Gdzie to dokładnie napisać , jakiś ich e-mail czy co ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...